5 november 2016
18:00

Mölndal Hockey 2

Referat: Partille HK 2 - Mölndal Hockey 2

En mycket jämn match där vi åter igen möter ett mycket bra Partille. Partille har det mesta av spelet i första perioden och har många bra chanser som stoppas av vårt försvarsspel tillsammans med lysande målvaktsspel. Perioden slutar 1-0 till hemma laget.

Vi känner ändå att vi har vittring och ger inte upp. Vi bestämmer i paus att vi ska sätta hårdare press på dom i vår anfallszon. Detta ger utdelning och vi kvitterar. Partille tar åter ledningen men vi fortsätter att jobba hårt och vi både kvitterar och lyckas ta ledningen. Den ledningen håller vi sedan ända in i kaklet.

Stort plus till försvarsspelet som vi pratat mycket om sista veckan och ett plus även till arbetsinsatsen och viljan att jobba klart hela matchen. Alltid kul att vinna över serieledaren

lör 28 jan 2017, 14:30 Mölndal Hockey 2 - Partille HK 2 0 - 11